Betoverend Limfjord

Betoverend Limfjord

Het Limski-kanaal, de prachtige inham aan de westkust van Istrië

Bekijk campings!

Limfjord; natuurlijke pracht aan het water, pure ontspanning en avontuur

Het Limski-kanaal, ook wel bekend als het Limfjord, is een prachtige inham aan de westkust van Istrië, Kroatië. Het staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en biedt diverse activiteiten en bezienswaardigheden:

  1. Boottochten: Maak een boottocht door het Limski-kanaal om te genieten van het schilderachtige uitzicht op de steile kliffen en groene heuvels die het kanaal omringen. Veel boottochten bieden stops voor zwemmen en snorkelen.
  2. Grotten van Romuald: Verken de grotten van Romuald, die zich aan de oostelijke kant van het kanaal bevinden. Deze indrukwekkende grotten bieden fascinerende geologische kenmerken.
  3. Eten en drinken: Bezoek lokale restaurants aan de oevers van het kanaal en proef verse zeevruchten, oesters en andere lokale gerechten.
  4. Wandelen en fietsen: Er zijn wandelpaden en fietsroutes langs het kanaal en door het omliggende landschap, ideaal voor natuurliefhebbers.
  5. Natuurpark Limski: Het omliggende gebied is aangewezen als natuurpark en biedt mogelijkheden om de inheemse flora en fauna te observeren en te genieten van wandelingen in de natuur.
  6. Uitzichtpunt: Bezoek het uitzichtpunt bij het Limski-kanaal om panoramische foto's te maken en te genieten van het adembenemende uitzicht.

Het Limski-kanaal biedt een ontspannen en schilderachtige omgeving om van de natuur te genieten en te genieten van de lokale keuken. Het is een geweldige plek om te verkennen tijdens een vakantie in Istrië.

Kun je nog wel wat extra tips gebruiken? Bekijk dan onze beste tips voor jouw vakantie in Kroatië. Heb je speciale wensen of wil je weten welke camping het beste bij je past? Dan helpen we bij Easyatent graag door met je mee te denken. Onze boekingsexperts zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor het beste advies en beantwoordt al je vragen.

Hoe ver moet je rijden:
Limfjord – Vrsar   29 km
Limfjord – Porec  35 km
Limfjord – Rovinj   7 km

Easyatent campings in de omgeving:
Camping Valkanela
Camping Porto Sole
Camping Bijela Uvala
Camping Vestar
Camping Polari

Langs het betoverende Limfjord biedt Easyatent accommodaties aan op nabijgelegen campings. Geniet van een onvergetelijke vakantie in een safaritent, bungalowtent of mobile home, omringd door de natuurlijke schoonheid van deze schilderachtige inham. Zwem, ontspan en verken het Limfjord en de omliggende gebieden vanuit je comfortabele uitvalsbasis.