Het goede nieuws

uit zonnig Kroatië

Croatia Bike week

Croatia Bike week

Echte motorbabes en motorboys kijken het hele jaar uit naar de Croatia Bike Week!! Arriveer je tussen 28 augustus en 3 september samen met je motor in Pula? Dan kun je het gehele programma, dat bestaat uit o.a. concerten, een oldtimer show, parades, (wilde) feestjes en heel veel meer, helemaal gratis bijwonen. Maar ook als motorliefhebber zonder rokende uitlaat is dit evenement een indrukwekkend spektakel!

Baška International Guitar Festival op eiland Krk

Baška International Guitar Festival op eiland Krk

Het Baška International Guitar Festival (17 - 20 augustus) is een van de meest prestigieuze gitaar festivals. Niet alleen in Kroatië maar ook ver daarbuiten. De concerten zijn geheel gratis en met namen als Anita Camarella & David Facchini, Kelpie, Ian Melrose, Crossroads Blues Band, Darko e.a. zal je je geen moment vervelen. Voor meer evenementen op eiland krk hou je www.krk.hr in de gaten.

Klassieke klanken

Klassieke klanken

De zomers van Vrsar staan inmiddels bekend om de 'Zee en gitaren'. Elke donderdagavond vindt in een prachtig oud Romaans kerkje in het vissersdorpje een uitstekend concert plaats, waarbij het programma samengesteld wordt door niemand minder dan Sacha Dejanovic. Deze bekende gitaarvirtuoos heeft al vele optredens op zijn naam staan in Kroatië en daarbuiten. Een ervaring om niet te mogen missen! Benieuwd wat er in augustus nog meer te doen is in Istrië, volg ons op facebook op kijk op www.istra.hr

Bosbranden in Kroatië

Bosbranden in Kroatië

Door de aanhoudende hitte en lange periode van droogte hebben veel landen in het zuiden van Europa, waaronder ook Kroatië, te maken met bosbranden. De heftige bosbranden woeden vooral in de streek Dalmatië. Nabij de toeristische plaats Pula op schiereiland Istrië heeft een kleine bosbrand plaatsgevonden, maar deze was zeer snel onder controle.

 

 

Sting on stage

Sting on stage

Het aftellen is begonnen. Niet alleen naar je vakantie maar ook naar het optreden van niemand minder dan Sting. Op 26 juli keert hij namelijk terug naar de openlucht Arena in Pula voor de promotie van zijn album ‘57th & 9th’. Meer een Tom Jones type? Geen probleem. Die zie je in Pula op 2 augustus, net zo makkelijk. 

Catch of the day

Catch of the day

Op 14 juli start in Vrsar het vissersfeest! Dit traditioneel Kroatische volksfeest staat bekend in de regio vanwege haar muziek, folklore en gastronomie van zeevruchten. Wil je weten wat er nog meer te doen is in juli? Volg ons dan op facebook of kijk op www.istra.hr.

Hoe los ben jij in de heupen

Hoe los ben jij in de heupen

Op 26 juni start het Croatian Summer Salsa Festival in Rovinj. Tot 3 juli kun je samen met 3000 internationale (hobby)dansers workshops volgen van de beste instructeurs wereldwijd of er gewoon lekker een feestje van maken met de zon op je bol. We love this clip! Check de website voor meer info: www.summersensual.com

Gratis open Air Festival

Gratis open Air Festival

Acrobaten, vuureters en jongleurs verzamelen zich in juni voor het Open Air Festival in Poreč. Tot half september is hier van alles te beleven. Van openluchtbioscoop en theater tot muziek en speciale optredens! Het hele programma vind je op http://porecopenair.com

Wil je weten wat er deze maand nog meer te doen is in Istrië, volg ons dat op facebook of kijk op www.istra.hr.

Tijd om verse wilde asperges te proeven

Tijd om verse wilde asperges te proeven

Tot eind april worden de de mooiste wilde asperges van het land gehaald in Istrië en dat is reden voor feest. Verwen je smaakpapillen met deze afrodisiac in een geweldige soep, pasta of risotto tijdens de dagen van de asperge. Wil je weten welke evenementen je nog meer niet mag missen in mei? Kijk dan op www.istra.hr.

Je vindt Easyatent nu ook op Vakantieboulevard.nl

Je vindt Easyatent nu ook op Vakantieboulevard.nl

Vanaf vandaag staan onze camping en glampig etalage live op Vakantieboulevard.nl. Op dit platform zijn de leukste reisaanbieders en reisverhalen bij elkaar gebracht om jou te inspireren én de mooiste bestemmingen en de meest passende accommodaties met je te delen. Easyatent is een van de reisspecialisten voor Kroatië.

 

Vakantiebeurs Vlog Special: Winnaars van een Glampingvakantie

Vakantiebeurs Vlog Special: Winnaars van een Glampingvakantie

Heb je meegedaan met onze winactie op de Vakantiebeurs waarbij we elke dag een glampingvakantie weggaven? Dan zit je nu vast op het puntje van je (strand)stoel! In deze Vakantiebeurs Special maakt onze vlogger Lindsey de winnaars bekend. Komt jouw naam voorbij en heb je onze Facebookpagina geliked? Gefeliciteerd!! Dan ben jij de gelukkige winnaar van een luxe glampingvakantie in Kroatië voor 5 personen tussen 17 en 24 juni 2017. Laat even van jezelf horen door (voor 1 maart) een reactie te plaatsen op Facebook of Youtube en de prijs komt vliegensvlug jouw kant op. Onder het kopje vlogs op de website vind je de Vakantiebeurs Special.

Nieuwe vakantievlogs online

Nieuwe vakantievlogs online

De komende weken zijn Bart en Lindsey terug met zes nieuwe vakantievlogs. Zo kun je nog meer over onze campings en accomodaties ontdekken. Wil je niets missen in de toekomst? Zorg dat dat je je abonneert op ons youtube kanaal. Duimpje omhoog! 

Easyatent op de vakantiebeurs

Easyatent op de vakantiebeurs

Een nieuw jaar betekent nieuwe vakantiedagen. Van 11 t/m 15 januari staat Easyatent in Hal 12 én Hal 7 te shinen op de vakantiebeurs in Utrecht. Dit is je kans om onze safaritent alvast in het echt beleven. Kom kennis maken met ons en wie weet win je zelf een Glampingvakantie! Dat is pas écht het jaar goed beginnen. 

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle