• Familiebedrijf sinds 2001Familiebedrijf sinds 2001
  • 14 beste campings14 beste campings
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Wij wonen er zelfWij wonen er zelf
  • Gratis wifi op de campingsGratis wifi op de campings

Over ons

Familiebedrijf ‘Easyatent’

In 2001 gestart als familiebedrijf, heeft Easyatent haar sporen als expert in campingvakanties naar Istrië inmiddels waargemaakt. Wij begrijpen dat een perfecte vakantie zo persoonlijk is dat ook binnen het gezin uiteenlopende wensen kunnen bestaan. Juist daarom is ons aanbod zorgvuldig samengesteld uit veelzijdige, kindvriendelijke campings van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij selecteren onze campings op de aanwezigheid van minimaal één zwembad, een kristalheldere zee op loopafstand, een goede bereikbaarheid en voldoende faciliteiten én activiteiten voor het hele gezin.

Met passie zijn wij bezig met ons product!

Met passie zijn wij bezig met ons product!

Ruime keuze en scherpe prijzen
Onze accommodaties worden via diverse collega touroperors aangeboden, zoals Suncamp, Allcamps en TUI. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij ons reserveren. En wij geven de garantie dat je nooit meer betaald dan via derden. Dat is een prettige gedachte!

Onze producten
Omdat wij dicht bij de klanten staan, weten wij goed wat de wensen zijn. Daarom komen wij regelmatig met nieuwe accommodaties op de markt. En het ontwerpen en produceren van de accommodaties doen wij zelf! Waarom? ….. Omdat wij dat heel leuk vinden.
Creatief zijn aan de tekentafel, meedenken bij het productieproces en zelf betrokken zijn bij de opbouw, in alles fases zijn wij te vinden. Wij willen namelijk dat jullie gaan genieten in onze
accommodaties. En dan mag het aan niets ontbreken.

Bekijk campings

Zomer betekent genieten van de zon!

Zowel fanatieke kampeerders als degene die op zoek zijn naar een luxe glampingvakantie kunnen bij Easyatent terecht. Ons uiteenlopende assortiment accommodaties reikt van glamoureuze safaritenten met sanitair tot avontuurlijke bungalowtenten. Helemaal geen liefhebber van tenten? Ook dat is geen probleem. Wij bieden mobile homes in verschillende afmetingen en prijsklassen aan.

Hoewel de accommodaties van Easyatent maatwerk zijn, hebben ze één gemene deler: de praktische functionaliteit staat altijd voorop. Dat betekent een accommodatie in de natuur, waarin zorgeloos geleefd mag worden en waar je kunt rekenen op persoonlijke service van onze campingmedewerkers. Zo kun je, samen met het hele gezin, pas echt buiten gewoon genieten.