Vakantievlogs

Maak kennis met Bart en Lindsey.

Hey vakantieganger, welkom op onze vlogpagina. Ik ben Bart en misschien ken je me wel van Nickelodeon. Samen met reisverslaggever Lindsey, hebben we speciaal voor jou een seizoen vol toffe vlogs gemaakt waarin we je meenemen op onze kampeervakantie in Kroatië.

Juist. Daar wil ik nog wel wat aan toevoegen, want wat jullie misschien nog niet weten, is dat Bart stiekem liever in een glampingtent met een zacht matras slaapt dan in een gezellig tentje. Hij kan wel hele lekkere ontbijtjes op bed maken, die mij dan weer van girlpower voorzien om een paar coole challenges aan te gaan.

Genoeg gekletst. Wij hebben niet alleen de accommodaties getest, maar ook verschillende campings vergeleken en zijn op onderzoek uit gegaan naar de leukste activiteiten in de omgeving. Dan kun jij vanuit je luie stoel een juiste beslissing nemen over waar de volgende vakantie naar toe gaat. En wie weet.... zie je ons wel vloggend de camping over racen!

Veel kijkplezier!

Vloggende groetjes van Bart & Lin :D

Vlog #1

Vlog #1

Maak kennis met Bart en Lindsey. Dit grappige vlogduo neemt je in de komende afleveringen mee op kampeervakantie in Istrië. Ze laten je de accommodaties en campings van Easyatent zien, maar gaan ook op zoek naar de tofste activiteiten in de omgeving. Wij doen alvast een duimpje omhoog!

Bekijk de vlog
Vlog #2

Vlog #2

Vloggers Bart en Lindsey nemen je mee op kampeervakantie in Istrië. Ze laten je de accommodaties en campings van Easyatent zien, maar gaan ook op zoek naar de tofste activiteiten in de omgeving. Deze aflevering brengen ze een bezoek aan Pula.

Bekijk de vlog
Vlog #3

Vlog #3

Bart en Lin gaan de omgeving van de campings van Easyatent ontdekken. Ze vervelen zich daarbij geen moment. Integendeel, het gaat er hier en daar nogal snel aan toe!

Bekijk de vlog
Vlog #4

Vlog #4

Na de avonturen over land, verkennen Bart en Lin de omgeving per boot! Ze ontdekken het schitterende Limski kanaal, de haven van Vrsar en schieten als echte piraten een kanon af in een grot. Een wat? Nou, als dat maar goed gaat.

Bekijk de vlog
Vlog #5

Vlog #5

Het wordt tijd dat de wegen (voor even) scheiden. Bart en Lin bezoeken in deze aflevering allebei een ander stadje in Istrië. Zowel Rovinj als Porec blijken vol verrassingen te zitten, de een wat aangenamer dan de ander.

Bekijk de vlog
Vlog #6

Vlog #6

In deze aflevering checken Bart en Lin hoe het eraan toe gaat tijdens een glampingvakantie en spreken zij met Rob en Daniëlle van Easyatent over de ins en outs van de safaritenten. Is het wat voor jou, dat glamperen?

Bekijk de vlog
Vlog #7

Vlog #7

Bart mag dan super behendig zijn op de scooter, maar of hij ook zo goed is met glijbanen valt nog te bezien. En Lin, die heeft natuurlijk weer onvrijwillig shotgun op het testen van wat snelheid.

Bekijk de vlog
Vlog #8

Vlog #8

In deze vlog gaan Bart en Lin de strijd met elkaar aan. Ze rennen, vliegen, duiken, springen, vallen en uhm... vallen nog wat vaker. Wie slaapt er in een gespreid bedje in de luxe glamping safaritent XXL en wie raakt de sportieve bodem in deze challenge-vlog?

Bekijk de vlog
Vlog #9

Vlog #9

Tijd om te checken welke camping de allerleukste is. In deze vlog zoeken Bart en Lin uit wat er op camping Valkanela en camping Porto Sole te beleven is. In ieder geval is er geen gebrek aan orka’s en kreeften.

Bekijk de vlog
Vlog #10

Vlog #10

Partypeople opgelet. Bart en Lin duiken het nachtleven van Istrië in. Niet alleen testen ze de kwaliteit van het bier maar ze checken ook de tofste clubs en ruigste cafés. Helemaal geen straf om weer voor even tiener te zijn op de camping.

Bekijk de vlog
Vlog #11

Vlog #11

We gaan weer terug naar de camping waar Lin en Bart deze keer twee andere campings gaan bekijken. Camping Lanterna en camping Polari zijn heel verschillend, maar op beide is genoeg te beleven. Zelfs als je groot bent, is er soms een plekje vrij voor je in de mini-club... tenminste als je lief bent!

Bekijk de vlog
Vlog #12

Vlog #12

Voor de laatste vlog van dit seizoen gaan Bart en Lin naar Premantura, een schitterend natuurgebied dat zich uitstekend leent voor wat actie. En laten onze vloggers nou net heel erg goed zijn met spannende avonturen. Of nou ja, ze doen hun best.

Bekijk de vlog