Het goede nieuws

Vanaf 1 januari 2023 is de Euro (€) de officiële munteenheid in Kroatië

Croatia Bike week

Croatia Bike week

Echte motorbabes en motorboys kijken het hele jaar uit naar de Croatia Bike Week!! Arriveer je tussen 30 augustus en 5 september samen met je motor in Pula? Dan kun je het gehele programma, dat bestaat uit o.a. concerten, een oldtimer show, parades, (wilde) feestjes en heel veel meer, helemaal gratis bijwonen. Maar ook als motorliefhebber zonder rokende uitlaat is dit evenement een indrukwekkend spektakel!

Lees meer
Baška International Guitar Festival op eiland Krk

Baška International Guitar Festival op eiland Krk

Het Baška International Guitar Festival (17 - 20 augustus) is een van de meest prestigieuze gitaar festivals. Niet alleen in Kroatië maar ook ver daarbuiten. De concerten zijn geheel gratis en met namen als Anita Camarella & David Facchini, Kelpie, Ian Melrose, Crossroads Blues Band, Darko e.a. zal je je geen moment vervelen. Voor meer evenementen op eiland krk hou je www.krk.hr in de gaten.

Lees meer
Klassieke klanken

Klassieke klanken

De zomers van Vrsar staan inmiddels bekend om de 'Zee en gitaren'. Elke donderdagavond vindt in een prachtig oud Romaans kerkje in het vissersdorpje een uitstekend concert plaats, waarbij het programma samengesteld wordt door niemand minder dan Sacha Dejanovic. Deze bekende gitaarvirtuoos heeft al vele optredens op zijn naam staan in Kroatië en daarbuiten. Een ervaring om niet te mogen missen! Benieuwd wat er in augustus nog meer te doen is in Istrië, volg ons op facebook op kijk op www.istra.hr

Lees meer
Catch of the day

Catch of the day

Op 14 juli start in Vrsar het vissersfeest! Dit traditioneel Kroatische volksfeest staat bekend in de regio vanwege haar muziek, folklore en gastronomie van zeevruchten. Wil je weten wat er nog meer te doen is in juli? Volg ons dan op facebook of kijk op www.istra.hr.

Lees meer
Hoe los ben jij in de heupen

Hoe los ben jij in de heupen

Op 17 juni start het Croatian Summer Salsa Festival in Rovinj. Tot 5 juli kun je samen met 3000 internationale (hobby)dansers workshops volgen van de beste instructeurs wereldwijd of er gewoon lekker een feestje van maken met de zon op je bol. We love this clip! Check de website voor meer info: www.summersensual.com

Lees meer
Gratis open Air Festival

Gratis open Air Festival

Acrobaten, vuureters en jongleurs verzamelen zich in juni voor het Open Air Festival in Poreč. Tot half september is hier van alles te beleven. Van openluchtbioscoop en theater tot muziek en speciale optredens! Het hele programma vind je op http://porecopenair.com

Wil je weten wat er deze maand nog meer te doen is in Istrië, volg ons dat op facebook of kijk op www.istra.hr.

Lees meer
Tijd om verse wilde asperges te proeven

Tijd om verse wilde asperges te proeven

Tot eind april worden de de mooiste wilde asperges van het land gehaald in Istrië en dat is reden voor feest. Verwen je smaakpapillen met deze afrodisiac in een geweldige soep, pasta of risotto tijdens de dagen van de asperge. Wil je weten welke evenementen je nog meer niet mag missen in mei? Kijk dan op www.istra.hr.

Lees meer
Nieuwe vakantievlogs online

Nieuwe vakantievlogs online

De komende weken zijn Bart en Lindsey terug met zes nieuwe vakantievlogs. Zo kun je nog meer over onze campings en accomodaties ontdekken. Wil je niets missen in de toekomst? Zorg dat dat je je abonneert op ons youtube kanaal. Duimpje omhoog!

Lees meer