Waarom je deze zomer luxe wil kamperen in een glampingtent

Je bent in no-time gearriveerd
Het scheelt nogal of je op weg naar Kroatië lekker kunt doorrijden op de Duitse snelweg of dat je op de rechterbaan met maximaal 100 km per uur de grens over sukkelt en rekening moet houden met de aanhangwagen of caravan achter je auto. Je reist in alle opzichten een stuk lichter en dat scheelt tijd en kopzorgen.

Meer tijd voor vakantie
Wat is er nou lekkerder dan aankomen op de camping, de tassen neerzetten en direct met je vakantie kunnen starten. Het urenlang stoeien met (ontbrekende) tentstokken of een onmogelijke voortent, het oppompen van luchtbedden en het inrichten van de tent zijn verleden tijd wanneer je een glampingtent of mobile home boekt. Zo kun je na een lange reis gewoon direct het zwembad induiken en van een heerlijk koud glas drinken genieten. Optimale vakantietijd dus.

Een beetje luxe maakt de vakantie aangenamer
Je wilt vooral veel plezier maken op vakantie, maar uitgerust thuiskomen is zo gek nog niet leert de ervaring. Nu kan een slaapbank of matje natuurlijk prima dienst doen voor een paar nachtjes, maar een heerlijk boxspring bed met verse lakens in je tent klinkt toch wel erg aanlokkelijk. En die koelkast met vriesvak in de keuken, het 4-pits gasfornuis, de watermachine, alle kopjes, borden en bestek, de luxe loungeset en kast voor je kleding zijn eigenlijk toch ook wel erg comfortabel.

Vergeet die wc-rol onder je arm
Ondanks dat de sanitaire voorzieningen op de campings van Easyatent uiterst goed verzorgd zijn, is het natuurlijk ideaal als je niet met de afwasteil of de wc-rol onder je arm over de camping hoeft rond te rennen. Kinderen die ‘s nachts moeten plassen? Daar hoef je je tent niet voor uit. En wat denk je van alle irritaties omdat je de shampoo bent vergeten in de tent terwijl je onder de douche staat? Forget it. Dat maakt het leven toch net wat aangenamer.

Gone in 60 seconds
Aan alles komt een eind, maar het einde van de vakantie stel je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk uit. En wanneer je alleen je tas in hoeft te pakken en de boel niet compleet hoeft af te breken, hou je net die extra tijd over voor dat laatste onvergetelijke etentje met het gezin of kun je nog net dat boek uitlezen. Even uitchecken en klaar.