Irriteer jij alle thuisblijvers met je vakantiefoto’s of denk je alleen aan je ‘selfie’?

Gastronomische irritatie
De regio Istrië staat bekend om haar heerlijke gerechten en pure ingrediënten. Het liefst wil je de schitterende Kroatische specialiteiten als verse vis, truffels, zelfgemaakte pasta en olijven vereeuwigen. Toch bestaat de kans dat je kiekjes uit het gastronomische paradijs irritatie opwekken wanneer je ze op social media post. Vierentwintig procent van de ondervraagden stoort zich namelijk aan ‘foto’s van eten’. Met stip op de tweede plaats in het rijtje van irritante vakantiefoto’s staan de zogenaamde ‘hotdogbenen’. Je kent ze wel. De gebruinde bovenbenen tegen een achtergrond van een jaloersmakende Adriatische kust, een heerlijk strand of een stralende zon. Vooral vrouwen waarderen deze foto’s slecht, zo’n zesentwintig procent vindt dit soort portretten volledig overbodig. Maar de ergenissen gaan door. Van yogahoudingen, springfoto’s en foto’s van andermans alcoholische consumpties hebben we ook ernstig de balen.

Niets wissen uit het digitaal geheugen
Betekent dat nou dat je helemaal geen vakantiefoto’s meer moet delen? Gelukkig niet. Van de ruim duizend ondervraagden geeft bijna een derde aan zich sowieso niet te ergeren aan vakantiefoto’s. Zij vinden het juist leuk om de relaxte kiekjes van hun vrienden te zien. Vooral mooie shots van natuur, cultuur en bijzondere plekken doen het goed. Dus spaar je digitale geheugen voor unieke uitstapjes naar bijvoorbeeld de Plitvicemeren of naar een van de pittoreske vissersdorpjes in de buurt en bewaar het overnight-oats ontbijt gewoon lekker voor je fotoboek*

Lever je review in
* Boek je je vakantie direct via Easyatent, dan ontvang je bij thuiskomst een link in je inbox waarmee je gemakkelijk en supersnel een recensie kunt achterlaten. Daarmee help je niet alleen toekomstige vakantiegangers, maar je maakt ook direct kans op een van de Albelli cadeaubonnen t.w.v. €50,-! Wij verloten maar liefst vier cadeaubonnen in oktober onder alle inzendingen. We zien je review graag tegemoet!