Waar zijn wij trots op

Familiebedrijf ‘Easyatent’

In 2001 gestart als familiebedrijf, heeft Easyatent haar sporen als expert in campingvakanties naar Kroatië inmiddels waargemaakt. Wij begrijpen dat een perfecte vakantie zo persoonlijk is dat ook binnen het gezin uiteenlopende wensen kunnen bestaan. Juist daarom is ons aanbod zorgvuldig samengesteld uit veelzijdige, kindvriendelijke campings van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij selecteren onze campings op de aanwezigheid van minimaal één zwembad, een kristalheldere zee op loopafstand, een goede bereikbaarheid en voldoende faciliteiten én activiteiten voor het hele gezin.

 

Ruime keuze en scherpe prijzen

Onze accommodaties worden via diverse collega touroperors aangeboden, zoals Suncamp, Allcamps en TUI. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij ons reserveren. En wij geven de garantie dat je nooit meer betaald dan via derden. Dat is een prettige gedachte!

 

Onze producten

Omdat wij dicht bij de klanten staan, weten wij goed wat de wensen zijn. Daarom komen wij regelmatig met nieuwe accommodaties op de markt. En het ontwerpen en produceren van de accommodaties doen wij zelf! Waarom? ….. Omdat wij dat heel leuk vinden.

Creatief zijn aan de tekentafel, meedenken bij het productieproces en zelf betrokken zijn bij de opbouw, in alles fases zijn wij te vinden. Wij willen namelijk dat jullie gaan genieten in onze accommodaties. En dan mag het aan niets ontbreken.

 

Wij stellen ons graag even voor ...

Plezier in het werk

Met veel passie en plezier werken wij aan het camping product.

In Nederland, in onze kantoren in Heerhugowaard en Beuningen, staan wij jou graag te woord en zorgen dat je optimaal geïnformeerd op vakantie kan. Wij kennen de campings en accommodaties, dus “kom maar op met de vragen.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Vrsar (Kroatië) worden de campings aangestuurd. Wij zijn dus altijd dicht in de buurt!

In 2019 hebben wij in onze 300 eigen accommodaties ruim 12.000 gasten mogen begroeten.  Ook jij bent welkom!

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle