Over ons

Familiebedrijf ‘Easyatent’

In 2001 gestart als familiebedrijf, heeft Easyatent haar sporen als expert in campingvakanties naar Istrië inmiddels waargemaakt. Wij begrijpen dat een perfecte vakantie zo persoonlijk is dat ook binnen het gezin uiteenlopende wensen kunnen bestaan. Juist daarom is ons aanbod zorgvuldig samengesteld uit veelzijdige, kindvriendelijke campings van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij selecteren onze campings op de aanwezigheid van minimaal één zwembad, een kristalheldere zee op loopafstand, een goede bereikbaarheid en voldoende faciliteiten én activiteiten voor het hele gezin.

Ontdek de fantastische omgeving

Zowel fanatieke kampeerders als degene die op zoek zijn naar een luxe glampingvakantie kunnen bij Easyatent terecht. Ons uiteenlopende assortiment accommodaties reikt van glamoureuze safaritenten met sanitair tot avontuurlijke bungalowtenten. Helemaal geen liefhebber van tenten? Ook dat is geen probleem. Wij bieden mobile homes in verschillende afmetingen en prijsklassen aan.

Hoewel de accommodaties van Easyatent maatwerk zijn, hebben ze één gemene deler: de praktische functionaliteit staat altijd voorop. Dat betekent een accommodatie in de natuur, waarin zorgeloos geleefd mag worden en waar je kunt rekenen op persoonlijke service van onze campingmedewerkers. Zo kun je, samen met het hele gezin, pas echt buiten gewoon genieten.

 

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle