Boek nu al boeken voor 2020? Dan kan!

Boek nu al boeken voor 2020? Dan kan!

Nu is het beste moment om alvast de voorpret te starten voor je volgende vakantie naar Kroatië! Heb je genoten van je verblijf in een van onze luxe glamping tenten, of wil je de helderblauwe zee en het schitterende uitzicht over de pittoreske omgeving in 2020 weer beleven? Boek nu alvast jouw droomvakantie en profiteer nu van onze vroegboekvoordelen!

 

* Je profiteert van 7=6, 10=8 en 14=11 vroegboekkortingen

* De reserveringskosten worden niet berekend

 

Vroegboeken zonder risico

Behalve de mooie kortingen biedt Easyatent de mogelijkheid om tot 31 januari kosteloos je reservering te wijzigen of te annuleren. Dat is dus vroegboeken zonder risico. En zo ben je ook nog eens zeker van je favoriete accommodatie op een van onze campings.

 

We hebben ook speciale kortingen in het voor en na seizoen. U mag bijvoorbeeld 14 dagen verblijven in onze accommodatie terwijl u er maar 11 hoeft te betalen! Deze aanbieding zijn voor al onze accommodaties en geldig voor verblijf in de periode;

 

18 april tot 11 juli 2020

5 september tot 30 september 2020

 

Wilt u liever 1 week blijven of 10 dagen boeken dan hebben we de korting 7 = 6 of 10 = 8. Voor de mensen die nog langer willen blijven hebben we de 21 = 15 korting!

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle