• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Boek een zomervakantie naar Kroatië

Op naar de zon, veelzijdigheid en een prachtige natuur

Een zomervakantie naar Kroatië is een geweldige beleving. Dit onontdekte land is een schitterend en veelzijdig, en er is van alles te zien. De natuur is ongerept: de vele meren, bossen, zeeën en bergen bieden een hoop afwisseling. Bovendien is er volop cultuur en geschiedenis. Dit land aan de Adriatische Zee heeft dus voor iedereen wel wat te bieden. De beste manier om dit geweldige land mee te maken, is vanaf een luxe camping van Easyatent. Ben je ook een kampeerliefhebber, en zoek je naar een geweldige plek om zomervakantie te vieren? Boek dan online een camping, en beleef een onvergetelijke vakantie.

Kamperen tijdens je zomervakantie in Kroatië

Kroatië is een ideaal land om je zomervakantie in door te brengen. Bij Easyatent vind je meerdere luxe, ruim opgezette campings verspreid in de provincie Istrië, een van de mooiste streken in het land. Ook voor glamping – luxe kamperen met veel comfort – zijn er voldoende mogelijkheden. Van de kustgebieden tot het ongerepte binnenland, Kroatië is een regelrecht campingparadijs. Vanuit je tent kun je op veel plekken direct de natuur in. Hier is de zee nog schoon, en zijn de standen nog niet overbevolkt met toeristen. Het aangename klimaat, wel lekker warm maar niet verstikkend heet, maakt het kamperen nog eens extra aantrekkelijk. Zet een tentje op in Kroatië, en ontdek een van de leukste en mooiste landen van Europa. Heb jij er ook al zo’n zin in?

De steden van Kroatië

Veel kampeerders komen naar Kroatië voor de natuur. Maar ben je meer een stedenmens en houd je van een ander soort actie, dan kun je in Kroatië enkele schitterende steden bezoeken. In de provincie Istrië, waar de campings van Easyatent liggen, zijn heel veel leuke stadjes te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de kustplaatsen Izola, Piran en Ankaran – stuk voor stuk lokale pareltjes. Deze steden hebben voldoende bezienswaardigheden, en zijn zeker het bezoeken waard. Hier zie je ook de rijke geschiedenis van het gebied, die teruggaat tot de tijd van het Romeinse Rijk. Natuurlijk zijn er ook voldoende winkelstraten, restaurants en bars om de dag te vullen. De steden van Kroatië bieden voor iedereen wat interessants, en er is een kleine kans dat je je daar gedurende je zomervakantie in Kroatië snel zal vervelen.

Genieten van zee en strand

Kroatië staat onder andere bekend om zijn kilometerslange kustlijn. Vanuit de luxe campings van Easyatent kun je heerlijk uitwaaien op het strand, dat in Istrië nooit ver weg is. In de buurt van onze campings vind je voldoende strandjes en soorten accommodaties voor de ideale strandvakantie. Op sommige campings, zoals die in Poreč, loop je vanuit je tent zo naar zee toe. Leg je handdoek neer en geniet van de zon en het strand. Of maak een prachtige fietstocht, met de mooiste uitzichten over de Adriatische zee. Het Mediterrane klimaat van Kroatië, met droge zomers en zachte winters, leent zich perfect voor een echte strandvakantie. Kroatië is van Nederland snel en gemakkelijk te bereiken, zowel over de weg als door de lucht. Wacht dus niet en boek meteen een plek op een van onze prachtige campings. Na een zomervakantie in Kroatië zal je dit land nog veel vaker willen bezoeken.