• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Ideaal voor iedere kampeerliefhebberIdeaal voor iedere kampeerliefhebber

Tent huren in Kroatië

Hoe comfortabel wil je het hebben?

Jarenlang gingen tal van Nederlanders naar dezelfde landen en regio’s. De van oudsher bekende vakantiebestemmingen blijven onverminderd populair, maar sinds een aantal jaar hebben veel mensen een prachtige nieuwe bestemming ontdekt en willen zij een tent huren in Kroatië. Iedereen die dat al eens heeft gedaan, weet hoe heerlijk dit is en weet dat er vrijwel niets op kan tegen het heerlijke klimaat, de vriendelijke mensen, prachtige natuur en geweldige keuken. Lees verder en ontdek hoe fantastisch en betaalbaar dit kan zijn. Of je nu de hele dag wilt luieren bij je tent of er op uit wilt gaan om alle pracht van het land te ontdekken: iedereen geniet hier van een heerlijke vakantie.

Een tent huren in Kroatië is luxer en goedkoper

Niet iedereen wordt even enthousiast van het idee vakantie te vieren in een tent. Behoor jij tot deze groep, dan heb je onze tenten waarschijnlijk nog niet geprobeerd en ben je waarschijnlijk nog nooit in Kroatië geweest. Een tent huren in Kroatië was nog nooit zo populair, omdat meer en meer mensen ontdekken hoe comfortabel en luxe dit kan zijn.

Wanneer wij het hebben over een tent, bedoelen wij geen traditionele campingtent die je met stokken op moet zetten. De tenten die je bij ons boekt, hebben haast meer weg  van een hotelkamer dan van een tent. Dit is kamperen 2.0: met goede bedden, volledig uitgeruste keukens en nog veel meer luxe die je waarschijnlijk niet verwacht wanneer je aan kamperen in een tent denkt.

Tent huren op de mooiste campings in Kroatië

Bij ons kun je tenten boeken op de elf beste campings door heel Kroatië. Wij bieden een zeer breed aanbod aan verschillende glamping tenten. Of je nu een tent zoekt voor met z’n tweeën of het hele gezin:: je hebt altijd ruime keuze uit verschillende tenten met uiteenlopende maten en verschillende stijlen. Allemaal zullen ze echter je verwachtingen overtreffen.

In onze tenten hoef je geen zorgen te maken over wind, regen, kou of een pijnlijke rug na een nacht op een leeggelopen luchtbed. Al onze tenten zijn namelijk voorzien van heerlijk comfortabele bedden. Zoek je nog meer, dan is dit uiteraard mogelijk. Je kunt bij ons namelijk een tent huren in Kroatië die is voorzien van een volwaardige keuken, een heerlijke zithoek, een luxe veranda of zelfs eigen sanitair.

Waarom een tent huren in Kroatië ideaal is

Een goede accommodatie is belangrijk, maar de locatie telt natuurlijk net zo goed. Wij bieden je de mooiste tenten op de mooiste campings in Kroatië. Of je nu komt voor rust in de natuur, vermaak voor de kinderen of een luxe vijfsterrenvakantie: het is allemaal mogelijk. Daarbij zul je net als inmiddels al vele andere Nederlanders hebben ervaren, ontdekken dat Kroatië je alles biedt voor een topvakantie. Van prachtige stranden tot historische steden. Van ruige rotskusten tot uitgestrekte binnenlanden en van idyllische dorpjes tot clubs waar de hele nacht gefeest kan worden. Ook de keuken is een absoluut genot en de prijzen in Kroatië zijn zeer voordelig. Dat geldt ook voor die van onze tenten, kijk zelf maar en vind hier jouw volgende vakantie.

Ook interessant

Glamping in Kroatië
Kroatië vakantie
Kroatië camping
Kindercamping Kroatië
Kamperen KroatiëLuxe camping Kroatië
Mooiste campings Kroatië

Camping in Istrië
Camping Poreč
Camping Rovinj
Campings op Krk