• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Laat je verbazen door een strandvakantie in Kroatië

De mooiste campings van Kroatië vind je bij ons

Wij durven de stelling wel aan: een strandvakantie in Kroatië is misschien wel de mooiste strandvakantie in Europa. Al jarenlang reizen wij in de zomer af naar Frankrijk, Spanje en Italië om daar te genieten van de stranden, maar steeds meer mensen ontdekken de pracht van Kroatië. De afgelopen jaren hebben veel Nederlanders een vakantie naar de traditionele landen ingewisseld voor een vakantie naar Kroatië en dat is niet zonder reden: de zee is hier prachtig blauw, de stranden zijn schoon en de omgeving is adembenemend. Om nog maar te zwijgen van de geweldige steden en campings

Een strandvakantie in Kroatië is voordeliger dan je gewend bent

Ben je nog niet eerder in Kroatië op vakantie geweest, dan zul je je verbazen over de prijzen. Kroatische biedt alle comfort en luxe die je gewend bent maar dan tegen zeer vriendelijke prijzen. Lekker een aantal avonden uit eten tijdens je vakantie? Geen probleem: je kunt er heerlijk eten tegen een goede prijs. Laat je verrassen door fantastische Kroatische wijnen, authentieke streekgerechten met verse groenten of lokaal gevangen vis. Ook voor een avondje uit betaal je nooit te veel geld. In de kroeg of de discotheek zijn de drankjes sympathiek geprijsd.

Zon, zee, strand: de recepten voor een strandvakantie

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat Kroatië betaalbaar is, maar je komt natuurlijk vooral ook voor de zon, het strand en de zee. Een strandvakantie in Kroatië zal je nimmer teleurstellen. De Adriatische zee is prachtig. Aangenaam warm en helderblauw water maken de Adriatische kust tot een waar genot voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Istrië, waar onze campings zich bevinden, is ook een perfecte regio om te genieten van watersport. Op het water, maar zeker ook onderwater, want je kunt hier fantastisch snorkelen en duiken.

Schone en variërende stranden in Kroatië

De stranden zijn hier mooi en schoon. Bovendien vind je ze in allerlei soorten. Veel van onze campings hebben een eigen strand, maar er zijn ook verborgen strandjes in mooie baaien, alsmede stranden in en om de stad. Dat laatste is bijzonder, niet alleen vanwege de ligging, maar ook vanwege de omgeving en het uitzicht. De meeste kustplaatsen die je kent uit het buitenland, kenmerken zich door boulevards en uitgaansgelegenheden. Die vind je hier uiteraard ook, maar dan in sfeervolle oude steden. Vanaf het strand heb je dikwijls uitzicht op prachtige historische steden met fraaie architectuur en charmante haventjes. Zo kun je prima een dag doorbrengen op het stand.

Boek jouw ideale camping aan het strand

Past een camping aan het strand binnen jouw ultieme idee van een strandvakantie in Kroatië? Dan hebben wij meerdere prachtige campings voor je. Liever zo nu en dan het strand afwisselen met het zwembad? Veel van onze campings hebben fraaie zwembaden tot zelfs complete waterparken. Neem rustig je tijd om jouw ideale camping en accommodatie te vinden. Wij bieden je luxe tenten op zeer fraaie plekken. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Schroom niet om ons te bellen of te mailen: wij helpen je graag verder.