• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Rustige camping Kroatië

Op naar de zon in alle rust

Even de drukte ontvluchten en volkomen onthaasten, iets waar veel mensen momenteel naar uit kijken. Vakantie is het ultieme moment om op zoek te gaan naar deze kalmte. Door te kamperen op een camping kun je écht even tot rust komen. Maar hoe vind je zo’n rustige camping in Kroatië?

Allerlei soorten campings in Kroatië

In tegenstelling tot vroeger is Kroatië tegenwoordig een populair vakantieland. Ieder jaar bezoeken veel toeristen het bruisende land. Al deze toeristen willen natuurlijk een fijne accommodatie hebben. Kroatië heeft daarom door de jaren heen het aanbod in campings uitgebreid. In het land vind je allerlei soorten campings. Zo zijn er minicampings, natuurcampings of gezinscampings. Er is genoeg keuze uit rustige campings in Kroatië.

Kom tot rust op een camping in Kroatië

Toch gaan veel mensen op vakantie met het doel om te ontspannen. Tussen alle toeristen is het misschien moeilijk om écht tot rust te komen. Easyatent snapt dat jij op vakantie ongestoord wilt genieten in de zon. Daarom zetten wij onze rustige campings in Kroatië op een rijtje.

Camping Zelena Laguna is dé perfecte rustige camping in Kroatië om te onthaasten. De camping, die gelegen is in Poreč, is omringt door prachtige natuur. Zelena Laguna grenst aan een fraai strand, waar jij ’s avonds in alle stilte een duik kunt nemen. Wil je echt in alle vrijheid kunnen genieten? Dan kun je ook kiezen voor de kledingloze camping Koversada. Koversada is direct gelegen aan de Adriatische zee, waardoor je behaaglijk over de uitgestrekte stranden kunt wandelen.

Als je toch nog een beetje reuring om je heen wilt hebben, kun je een bezoek brengen aan camping Bijela Uvala. Op de camping kunt je onder het genot van een drankje heerlijk ontspannen in de buitenlucht.

Glamping op een rustige camping in Kroatië

Ben je op zoek naar ultieme luxe voor een betaalbare prijs? Dan biedt Glamping de uitkomst. Op een glamping kun je in een serene omgeving tot rust komen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een rustige camping in Kroatië. In tegenstelling tot het traditioneel kamperen, verblijf je bij glamping in een luxe accommodatie. Je bent hierbij van alle gemakken voorzien, zoals een badkamertje, bedden of verwarming. Het voordeel van glamping is dat je in alle luxe kunt kamperen. Je bent omringt door de natuur, maar ervaart ook de gezelligheid en sfeer van de camping.

Rustige camping in Kroatië met comfort en gemak

Wellicht kun je wel wat ontspanning onder de Kroatische zon gebruiken. Met Easyatent geniet je in één van onze tenten van een unieke kampeerervaring. Wij hebben een divers aanbod in safaritenten, bungalowtenten en mobile homes. Bekijk direct onze betaalbare accommodaties.