• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Geniet van een onvergetelijke vakantieGeniet van een onvergetelijke vakantie

Naturistencamping Kroatië

De mooiste naturistencampings in Kroatië vind je bij Easyatent!

Tijdens je vakantie in een warm vakantieland loop je het liefste de hele dag in een bikini of zwembroek. Wil jij liever in alle vrijheid kunnen recreëren? Dan is een naturistencamping in Kroatië écht iets voor jou. Op een naturistencamping in Kroatië hoef je geen kleding te dragen en kun je dus naakt recreëren. Maar wat zijn de leukste naturistencampings in Kroatië? En hoe is naturisme ontstaan?

Geschiedenis

Misschien denk je in eerste instantie dat de eerste mensen op aarde naakt leefden. Maar onderzoekers denken dat mensen zich met behulp van plantaardig materiaal en dierenhuiden beschermden tegen het klimaat. In Kroatië zochten de eerste naturisten prachtige plekjes op in de natuur. Een aantal jaren later kochten de naturisten een gezamenlijke grond waar zij konden recreëren en kamperen. De oudste naturistencamping in Kroatië is camping Koversada. De camping, die in 1961 is opgericht, is de bekendste en grootste naturistencamping van Europa.

De beste naturistencamping Kroatië

Wij van Easyatent begrijpen dat jij in vakantieland Kroatië wilt genieten op de allermooiste naturistencampings die het land te bieden heeft. Daarom vertellen wij jou graag meer over de twee beste naturistencampings van Kroatië.

De populairste naturistencamping, en tevens de grootste, is camping Koversada. Deze naturistencamping is direct aan zee gelegen en heeft een oppervlakte van 97 hectra. De kledingloze camping heeft geen zwembad; voor verkoeling kun je een duik nemen in de Adriatische Zee. In de luxe safaritenten van Easyatent ben je verzekerd van een fijne accommodatie op de mooiste plek van de camping. Er is op het hele kampeerterrein gratis wifi.

Wil jij kledingloos je vakantie vieren met uitzicht op de Adriatische Zee? Wellicht is camping Ulika dan iets voor jou. Deze naturistencamping in Kroatië is gelegen op het schiereiland tussen Poreč en Novigrad. De camping heeft een oppervlakte van 30 hectare en beschikt over een zwembad. Naturistencamping Ulika heeft voor jong en oud leuke faciliteiten; er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Tussen de olijf-en eikenbomen vier je de perfecte vakantie!

Naturistcamping Easyatent

Ben je opzoek naar een mooie naturistencamping in Kroatië? Kies dan voor een luxe accommodatie van Easyatent op één van onze naturistencampings. Op onze kledingloze camping Koversada en camping Ulika voel je je één met de natuur op het prachtige eiland. Onze luxe kampeertenten staan op de mooiste plekjes van de naturistencamping in Kroatië. Je kunt genieten van de rust terwijl de kinderen zich vermaken met de vele faciliteiten die de campings te bieden hebben. Voor meer informatie kun je een bezoekje brengen aan de website of contact op nemen met onze boekingexperts.