Informatie Kroatië vakanties
  • De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Kroatië vakantie

De mooiste campings van Kroatië vind je bij ons

Op vakantie naar Kroatië? Een goed idee! Steeds meer mensen kiezen voor Kroatië als vakantiebestemming. In Kroatië vind je de combinatie van vele factoren die zorgen voor een ideale zomervakantie. Veel van deze factoren vind je ook in andere landen, maar vrijwel nergens komen ze zo samen als hier. Kroatië ligt aan de Adriatische zee en biedt veel waar voor je geld. Wij vertellen je graag waarom.

In Kroatië op vakantie betekent genieten van een prachtige kust

Die schone stranden en het prachtige blauwe water zoals je dat altijd in de vakantiefolders ziet: in Kroatië bestaat dit nog echt. De stranden zijn er prachtig. Mooi, schoon, met heerlijk helder en aangenaam water, fraaie standtenten en allerlei soorten vermaak voor watersportliefhebbers. Of je nu lekker wilt zonnen, wilt afkoelen in de zee of wilt snorkelen of duiken om de onderwaterwereld te ontdekken: Kroatië biedt het allemaal.

Je bent nooit te veel geld kwijt

Vakantie vieren is nooit goedkoop, maar de ene plek is beter te betalen dan de andere. Kroatië is vriendelijk voor de portemonnee. Of het nu gaat om de prijs van de camping, eten en drinken, uitjes of gewoon de boodschappen: in Kroatië betaal je nooit teveel.

Een zeer interessante cultuur

Zeker wanneer je op vakantie gaat aan de westkust, is Kroatië voor een vakantie zeer interessant en verrassend. De architectuur en natuur zijn indrukwekkend en kenmerken voor het land, maar overal waar je kijkt zijn Italiaanse invloeden te zien. In sommige steden wordt zelfs door veel mensen Italiaans gesproken.

Een rijke gastronomie

Je kent de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken waarschijnlijk als je broekzak. Kroatië als vakantie betekent dat je een nieuwe keuken en rijke gastronomie zult ontdekken. Voor wie niet zo van onbekende of nieuwe dingen houdt, is het geruststellend om te weten dat de Italiaanse invloeden in populaire plaatsen als Poreč en Rovinj ook zijn doorgedrongen tot in de keuken. Een lekkere pasta of pizza kun je overal krijgen, maar probeer ook zeker eens de lokale vis- en vleesspecialiteiten of de heerlijke verse salades en groenten. Ook voor eten geldt: de prijs zal je in positieve zin verbazen.

De mooiste campings

Wanneer je Kroatië als vakantiebestemming kiest, wil je natuurlijk niet alleen genieten van een mooi land, maar ook van een mooie camping en fijne accommodatie. Dan zit je in dit land gebeiteld. Omdat het toerisme hier nog relatief nieuw is, zijn veel campings niet zo lang geleden gebouwd. Het resultaat is dat de campings vaak zeer modern en schoon zijn, deze voorzien zijn van alle benodigde faciliteiten (en meer) en ook nog eens een prachtige ligging hebben.

Klinkt Kroatië als vakantie interessant? Boek dan direct een luxe tent of mobile home op de camping van je keuze. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons: wij helpen je graag.