Kroatië met kinderen

De ideale vakantiebestemming...

Ben je van plan een gezinsvakantie te gaan boeken, dan is Kroatië met kinderen zeker een land om te overwegen. Hier vind je namelijk bezienswaardigheden voor jong en oud. De campings van Easyatent, in het westen van Kroatië gelegen, zijn kindvriendelijk, en leuk voor het hele gezin. Er worden activiteiten gepland die bij ieders interesse aansluiten, en er is van alles te beleven. We hebben hier alvast wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Wat kun je allemaal doen in Kroatië, met kinderen?

Kroatië met kinderen: ga naar zee

Als Kroatië ergens om bekend staat, dan is het de lange en schitterende kust. Dat maakt het een ideaal land om een strandvakantie te vieren. Vanuit onze campings in Istrië, in het westen van Kroatië, ben je altijd zo bij het strand. Hier vind je ook altijd stukken strand die grenzen aan ondiep water, zodat ook de kinderen er veilig kunnen spelen. Met het strand op loopafstand van de camping, hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen zich nog gaan vervelen. En het goede nieuws: Kroatië heeft een mediterraan klimaat, met droge en warme zomers. Perfect voor een campingvakantie aan zee dus. Vergeet je niet voldoende zonnebrandcrème in te slaan?

 

Activiteiten voor het hele gezin, op of rondom de camping

Op onze camping worden altijd leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Ook met jonge kinderen kun je prima bij ons terecht. Daarbij is zowel aan de kinderen als aan de ouders gedacht. Kroatië is een land waar veel sporten worden beoefend. Duiken, paardrijden, mountainbiken, parachutespringen, in een luchtballon varen, raften, kajakken, rotsklimmen en surfen: het kan allemaal.

 

Cultuur en geschiedenis in Istrië

Zoek je naar een meer culturele invulling van je vakantie? In de kuststadjes van Istrië, die je makkelijk vanuit onze camping kunt bereiken, is voldoende geschiedenis en kunst te vinden. Daar zijn talrijke musea, en historische gebouwen uit de tijd dat de Grieken en Romeinen hier de dienst uitmaakten. Overal vind je restaurants waar je de Kroatische keuken kunt ontdekken. Het zal geen verrassing zijn dat er veel heerlijke visgerechten op het menu staan. Al met al is Kroatië is ook met kinderen een zeer veelzijdig vakantieland, dat je het beste vanuit een van onze campings kunt ontdekken.

 

Wat kost een familiecamping aan de Kroatische kust?

Wil je naar Kroatië met kinderen? Een van de voordelen van kamperen is natuurlijk, dat je daarvoor nooit de hoofdprijs betaalt. Het boeken van een plek op een van onze campings kan al vanaf €10 per nacht. Misschien wil je wel wat meer luxe – glamping is ook in Kroatië doorgedrongen – maar zelfs dan betaal je relatief weinig, want de prijzen in Kroatië zijn nu eenmaal lager dan bij ons in Nederland. Zo dicht bij de zee, in een van de meest veelzijdige en betaalbare campings in heel Istrië: dat is natuurlijk een heerlijke ervaring. Boek daarom nu je familiecamping bij Easyatent, en geniet van een luxe vakantie in dit prachtige land.

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle