• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Geniet van een onvergetelijke vakantieGeniet van een onvergetelijke vakantie

Kleine camping Kroatië

Vind dé perfecte kleine camping in Kroatië met Easyatent!

Vakantielanden zoals Frankrijk en Spanje zijn erg geliefd onder toeristen. Alle campings zijn volgeboekt, grote steden zijn overvol en er ontstaat recreatiedruk. Wij van Easyatent begrijpen dat jij op een overvolle camping niet kunt genieten van een ultieme vakantie.  Wil jij genieten van een fijne vakantie en volledig ontspannen? Kies dan voor een kleine camping in Kroatië. Kroatië wordt steeds populairder onder toeristen, maar is nog lang niet zo toeristisch als vakantielanden zoals Spanje of Frankrijk.

Voordelen kleine camping

De meeste mensen gaan op vakantie om volkomen te ontspannen. Op een overvolle, toeristische camping kom je misschien niet volledig tot je rust. Je hoort schreeuwende kinderen, kunt geen rustig plekje vinden en hebt weinig privacy. Een kleine camping in Kroatië is een ideale uitkomst als je deze onrust wilt vermijden. Maar wat zijn de voordelen van een kleine camping in Kroatië?

Het eerste voordeel van een kleine camping in Kroatië is dat je rondom je kampeerplek veel privacy hebt. Op een kleine camping kunnen immers minder vakantiegangers verblijven. Hierdoor zal je minder last hebben van bombarie rondom je kampeerplek.

Op een kleine camping in Kroatië heeft het personeel van de camping meer tijd voor haar gasten. De service op een kleine camping is hierdoor wellicht beter dan op een overvolle toeristische camping. Daarnaast heb je op een kleinschalige camping sneller contact met andere campinggasten. De stap om nieuwe contacten te leggen is kleiner.

Ultiem onthaasten doe je op een kleine camping Kroatië. Door de rust op de camping heb je écht even tijd voor jezelf, je vrienden of familie. Ga je kamperen met je kinderen? Kies dan voor een kleine camping. Een rustige camping is veiliger en jouw kleintjes verdwalen minder snel doordat het kampeerterrein overzichtelijk is.

De leukste activiteiten

Als je denkt aan een kleine camping denk je misschien aan een saai kampeerterrein met daarop een aantal kampeertenten, maar niets is minder waar. Kleinschalige campings bieden leuke activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan fietsverhuur, animatie of speeltuinen. Ben je gek op water? Dan kun je een waterfiets of boot huren. Sommige kleine campings in Kroatië hebben zelfs een waterpark! Maar als vakantieganger hoef je natuurlijk niet afhankelijk te zijn van de faciliteiten die de camping te bieden heeft. Je kunt zelf ook leuke activiteiten bedenken samen met je gezin of vrienden. Denk hierbij aan beachvolleybal, voetbal of tikkertje.

Campings van Easyatent

In de Kroatische zon onder genot van een drankje volledig ontspannen doe je op de campings van Easyatent. Onze kleinste camping in Kroatië is camping Krk. Deze kleine camping heeft een oppervlakte van 5,6 hectare en heeft 515 plaatsen. Er is op de kleine camping Krk gratis wifi en de camping beschikt over drie zwembaden. Een andere relatief kleine camping is camping Amarin. Op camping Amarin kun je een duik nemen in één van de drie zwembaden. Camping Amarin heeft een oppervlakte van 12,5 hectare en maar liefst 1.272 plaatsen. Ben je opzoek naar een grotere camping, maar wil je wel veel ruimte rondom je kampeertent? Dan is camping Veštar de ideale vakantiebestemming. Deze kleine camping in Kroatië heeft een oppervlakte van 15 hectare en 770 plaatsen.

Ben jij benieuwd naar de faciliteiten van onze kleine campings in Kroatië? Of wil je meer informatie ontvangen over het kampeerterrein? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met de boeking experts van Easyatent.