• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Kindercamping Kroatië

De mooiste kindercampings van Kroatië vind je bij ons

Ga je met de kinderen op vakantie naar Kroatië, dan is een leuke kindercamping in Kroatië natuurlijk een must. Dit prachtige land aan de Adriatische zee zal je in dat opzicht op geen enkele wijze teleurstellen. Veel campings in Kroatië zijn nog behoorlijk nieuw en specifiek ontworpen om het volwassenen én kinderen naar de zin te maken. Wij nemen je graag mee met een virtueel rondje over de mooiste kindvriendelijke campings zodat jij jullie ideale kindercamping in Kroatië kunt kiezen. Waar voldoet een kindvriendelijke camping in Kroatië aan? En wat zijn de leukste kindvriendelijke campings? Easyatent zet het voor je op een rijtje, zodat jij samen met je gezin kunt genieten van een heerlijke kindvriendelijke vakantie in Kroatië.

Vind je ideale kindercamping in Kroatië

Waar moet een ideale kindercamping in Kroatië aan voldoen? Volwassenen moeten zich hier natuurlijk ook thuis voelen. Daarom kijken wij bij het selecteren van kindvriendelijke campings niet alleen naar faciliteiten voor kinderen en jongeren, maar letten wij ook op wat volwassenen belangrijk vinden: ruime plekken, een mooie omgeving, goede bereikbaarheid, fijne accommodatie en natuurlijk goede prijzen. Bij onze kindvriendelijke campings vind je dit allemaal. Maar natuurlijk draait het ook om de kids. Daarom selecteren wij campings met faciliteiten waar kinderen enthousiast van worden. Uitgebreide animatieprogramma’s, mogelijkheden tot sport en spel, zwembaden en speeltuinen: je kunt alle hokjes afvinken.

Een kindvriendelijke camping in Kroatië beschikt niet alleen over voldoende speelmogelijkheden. Er moeten ook regelmatig activiteiten worden georganiseerd door een animatieteam. Denk hierbij aan een waterrecreatie, sport en spel. Bent je opzoek naar een kindvriendelijke camping voor oudere kinderen? Zorg er dan voor dat er wifi op de camping is. De huidige generatie verveelt zich snel als er geen wifi is en wil graag in contact blijven met vrienden en vriendinnen. Echter heb jij zelf waarschijnlijk ook baat bij een goede wifi-verbinding.

Het is niet alleen belangrijk dat kinderen zich vermaken op de camping, maar dat het verblijf ook veilig is. Als je opzoek bent naar een kindvriendelijke camping in Kroatië is het belangrijk dat je kijkt naar de ligging van de camping. Heb je een goed overzicht op de camping en voldoende ruimte? Dan is de camping hoogstwaarschijnlijk geschikt voor kinderen. Daarnaast moet een kindvriendelijke camping voorzien zijn van hygiënisch sanitair. Je wilt immers niet dat je kind ziek wordt tijdens jouw vakantie in Kroatië.

Activiteiten voor het hele gezin, op of rondom de camping

Op onze camping worden altijd leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Ook met jonge kinderen kun je prima bij ons terecht. Daarbij is zowel aan de kinderen als aan de ouders gedacht. Kroatië is een land waar veel sporten worden beoefend. Duiken, paardrijden, mountainbiken, parachutespringen, in een luchtballon varen, raften, kajakken, rotsklimmen en surfen: het kan allemaal.

Ons aanbod kindercampings in Kroatië

Op Camping Lanterna vind je bijvoorbeeld een spectaculair waterpark met glijbanen en speeltoestellen. Ook ligt de camping direct aan de zee en zijn er talloze speelgelegenheden en verhuurmogelijkheden. Camping Bijela Uvala heeft een uitgebreid Engelstalig animatieprogramma voor jong en oud. Bovendien gaat hier een toeristentreintje naar Fontana en is er een openluchtdiscotheek op de camping aanwezig. Natuurlijk vind je hier ook zwembaden. Op Camping Zelena Laguna wordt veel aandacht besteed aan dagelijkse sport- en spelprogramma’s voor kinderen. Dit geldt ook voor Camping Valkanela, vlak bij het mooie Vrsar. In de zomer is hier een heuse kinderclub waar kinderen de hele dag door vermaakt worden. Porto Sole is een iets rustigere camping, maar hier kunnen kinderen wel heerlijk spelen in het zwembad, zwemmen in de zee en kun je met de hele familie leuke uitstapjes maken naar interessante plekken in de regio. Camping Amarin zorgt niet alleen overdag, maar ook ’s avonds voor vermaak van jong en oud. Van sport- en spelactiviteiten tot kindershows en disco-avonden. Op Camping Veŝtar valt een hoop te beleven. Dit is een absolute top kindercamping in Kroatië. Waarschijnlijk gaan de kinderen niet eens alles beleven omdat zij niet uit het prachtige waterpark zijn weg te krijgen. Polari beschikt over een van de mooiste en modernste zwembaden in de wijde regio. De animatie is er ook top, dus dit is een perfecte kindercamping in Kroatië. Op het populaire eiland Krk vind je Camping Krk met daarop alles wat kinderen kunnen wensen en meer.

Onze kindercampings in Kroatië: kies de meest geschikte

Kiezen voor de beste kindercamping in Kroatië wordt nog moeilijk… temeer omdat alle campings beschikken over zeer fijne en luxe accommodaties. Neem rustig de tijd om te vergelijken. Mocht je er niet uit kunnen komen en vragen hebben: neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie.