• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Kamperen in Kroatië

De mooiste campings van Kroatië vind je bij ons

Kamperen in Kroatië wordt door meer en meer mensen ontdekt. Dat is geen toeval. Iedereen die wel eens in Kroatië is geweest, is laaiend enthousiast over dit prachtige land aan de Adriatische zee. Je vindt hier alles wat je ook vindt in de traditionele vakantielanden die Nederlanders graag bezoeken, plus nog veel meer. Kroatië heeft een unieke aantrekkingskracht en unieke eigenschappen die Kamperen in Kroatië tot een onvergetelijke ervaring maken. Of het nu gaat om een vakantie met kinderen, met vrienden of met z’n tweeën: je komt altijd weer terug met nieuwe energie en prachtige herinneringen.

Kamperen in Kroatië: niet voor niets steeds populairder

Kamperen in Kroatië kan op zeer hoog niveau. Wanneer je jouw vakantie bij Easyatent boekt, ben je altijd verzekerd van een prachtige camping en zeer luxe accommodatie. Wij bieden kamperen in een nieuwe stijl aan. Veel mensen willen nog wel steeds kamperen, maar zijn het zat om dit te doen in een tentje. Het kan stukken comfortabeler, maar met behoud van het echte buitengevoel. Wij bieden namelijk luxe tenten met alle ruimte en fijne slaapplekken. Zeer populair zijn onze luxe safaritenten. Deze beschikken over een eigen keuken, veranda met luxe meubilair, vaste bedden en indien gewenst zelfs eigen sanitair. Ook verhuren wij luxe mobile homes. Je geniet dus van alle comfort, maar bevindt je ook op een camping midden in de natuur.

Luxe kamperen in Kroatië

Een mooie camping en luxe accommodatie zijn natuurlijk top, maar je zult er niet optimaal genieten is de omgeving je niet alles biedt wat je wenst. Ga je kamperen in Kroatië, dan ben je bij ons ook altijd verzekerd van een prachtige omgeving. Istrië is een adembenemend gebied met een prachtige kust. Hier vind je de stranden zoals je die in de brochures ziet: ruim, schoon en helder blauw water. Het water van de zee kan in de zomer een heerlijke 24 graden bereiken. Of je nu lekker aan het strand wilt liggen met een drankje en een boekje of wilt zwemmen, snorkelen of duiken: hier zul je er absoluut van genieten.

Kroatië is het ideale vakantieland voor kampeerders

Er is echter veel meer te zien dan de kust alleen: prachtige historische steden met unieke architectuur,ruige rotskusten en uitgestrekte bossen. Er is genoeg te ontdekken te voet, met de fiets of met de auto. In de vele plaatsjes in de kustregio vind je leuke winkeltjes en gezellige bars, cafés en restaurantjes met Italiaanse invloeden. Je kunt hier ook heerlijk eten en drinken en het mooie is: het is een stuk goedkoper dan je in andere landen gewend bent.

Je gaat waarschijnlijk niet alleen kamperen in Kroatië vanwege de rust en mooie omgeving: je wilt ook een beetje actie. Die vind je op onze campings met tal van animatie- en sportmogelijkheden. Ook kun je in de omgeving meedoen aan allerlei excursies, vind je er diverse waterparken en wanneer de zon ondergaat, zul je kennismaken met het levendige nachtleven van de overdag zo charmante steden. Wil jij kamperen in Kroatië? Boek dan nu je vakantie bij ons of bel ons voor meer informatie en advies.

Ook interessant

Glamping in Kroatië
Tent huren in Kroatië
Kroatië vakantie
Kroatië camping
Kindercamping Kroatië
Luxe camping Kroatië
Mooiste campings Kroatië
Optimaal genieten van glamping

Camping in Istrië
Camping Poreč
Camping Rovinj
Campings op Krk