Header goedkope vakantielanden

Goedkope vakantielanden

Wij zetten ze voor jou op een rijtje

Ieder jaar pakken miljoenen mensen hun koffers om op vakantie te gaan. Natuurlijk wil je dan niet onnodig veel uitgeven. Easyatent zet de goedkoopste vakantielanden op een rijtje, zodat jij kunt genieten van een betaalbare vakantie.

Onze top 5 goedkoopste vakantielanden

Goedkoop vakantieland tip 1: Kroatië

Een aantal jaar geleden was Kroatië nog niet zo populair onder vakantiegangers. Echter zien wij steeds vaker dat mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land in Zuidoost-Europa. Het land dat zich heeft gevestigd aan de Adriatische Zee is over het algemeen goedkoper dan landen zoals Italië of Spanje. Kroatië is hét goedkope vakantieland voor echte natuurliefhebbers. Je vindt hier de mooiste kusten en verbluffend natuur.

Goedkoop vakantieland tip 2: Portugal

Wil jij een goedkope vakantie? Dan is Portugal een van de top goedkope vakantielanden. Dit Zuid-Europese land staat bekend om zijn gastvrije bevolking. Toeristen bezoeken Portugal voornamelijk om cultuur te snuiven in de grote steden. Maar ook wijnproevers voelen zich helemaal thuis in Portugal. Het land staat immers bekend om zijn prachtige wijngaarden. Wil jij lekker ontspannen? Dan is Portugal het ideale vakantieland om een goedkope roadtrip te maken langs de uitgestrekte kustlijn. Het eten en drinken is goedkoop, waardoor je optimaal kunt genieten.

Goedkoop vakantieland tip 3: Griekenland

Een ander populair en tevens goedkoop vakantieland voor een budgetvakantie is Griekenland. Het bergachtige land staat bekend om het overheerlijke eten en de prachtige eilanden. Aan zon, zee en strand is geen te kort in het vakantieland. Voor weinig geld heb je een onvergetelijke vakantie. Niet alleen de accommodaties zijn betaalbaar, je kunt ook genieten van de lekkere goedkope gerechten.

Goedkoop vakantieland tip 4: Turkije

Heb je een klein budget, maar wilt je toch genieten van een ontspannen vakantie? Dan is het zonnige Turkije het ideale goedkope vakantieland. In Turkije kunt je genieten van goedkope All-inclusive vakanties, zo weet jij precies wat je uitgeeft. Niet alleen als strandliefhebber kun je heerlijk vertoeven in Turkije. Ook cultuurliefhebbers zijn in dit land helemaal op hun plek. In het land vind je namelijk zestien bezienswaardigheden die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Pak je koffers maar vast in!

Goedkoop vakantieland tip 5: Albanië

Eén van de goedkoopste vakantielanden van Europa is het altijd mooie Albanië. Dit Zuid-oost Europese land is echter nog niet zo bekend onder vakantiegangers. Het land staat bekend om zijn prachtige kustlijn en indrukwekkende bergtoppen. De zomers in Albanië zijn erg warm door het kustklimaat, dus aan zon kom jij zeker geen tekort. Ben je toe aan een ontspannen vakantie zonder bomvolle terrassen? Kies dan voor een vakantie naar Albanië.

Goedkoop op reis

Hoe goedkoop het vakantieland ook is, de vakantie kan altijd duurder uitvallen dan verwacht. Om hoge kosten te voorkomen is het belangrijk om je vooraf te verdiepen in het betreffende vakantieland. Ga je met de auto op vakantie? Of huur je een auto? Dan kun jij alvast informatie opzoeken over tol, boetes en benzineprijzen. Als je geen rijbewijs hebt kun je letten op de kosten van het openbaar vervoer. Zo kun jij vooraf de verwachte kosten berekenen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het leukste goedkope vakantieland?

Als jij ons de vraag stelt: Wat is het leukste goedkope vakantieland? Dan zeggen wij natuurlijk Kroatië. Bekijk ons aanbod en misschien is Kroatië wel wat voor jou!