Goedkoop naar Kroatië

Door te kamperen in Kroatië bespaar je op je budget!

Goedkoop naar Kroatië op vakantie? Kamperen is natuurlijk de beste manier om het budget een beetje in toom te houden. Bij Easyatent vind je de mooiste en meest luxe campings in Istrië, in het westen van Kroatië. Hoewel dit land steeds meer wint aan populariteit, is kamperen hier nog steeds relatief goedkoop. Eenmaal daar zul je schitterende stranden, weidse bergketens en prachtige stadjes aantreffen. Ben je ook op zoek naar een geweldige vakantie, zonder dat je daarvoor een fortuin uit hoeft te geven? Boek dan een plek op een van onze campings.

Goedkoop naar Kroatië: kamperen met het hele gezin

Kroatië staat bekend om zijn lange en schitterende kustlijn. In Istrië, de meest westelijke provincie van het land, vind je prachtige witte stranden. Dat maakt het de perfecte plek om te kamperen met het hele gezin. De familiecampings van Easyatent bieden genoeg voorzieningen en activiteiten voor iedereen, ook voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen veilig spelen, zandkastelen bouwen en verkoeling zoeken in (ondiep) water, dat op loopafstand van de meeste campings ligt. In Kroatië is het vaak droog en warm weer – perfect dus, voor het kamperen. Zo kun je met het hele gezin heerlijk vertoeven. Goedkoop naar Kroatië, en toch een geweldige vakantie.

 

Kampeerliefhebbers ontdekken Kroatië

Voor veel mensen is kamperen een heel aantrekkelijke manier om hun vakantie te vieren. Het gaat immers gepaard met een gevoel van vrijheid dat je moeilijk op een andere manier kunt beleven. Een goedkope kampeervakantie naar Kroatië begint bij Easyatent. Bij ons vind je de mooiste campings op het schiereiland Istrië. De omgeving maakt de avonturier in iedereen los. Fiets of wandel langs de kusten, of trek het binnenland in en maak een bergwandeling. En heb je behoefte aan wat cultuur, dan bezoek je een van de vele charmante kuststadjes, die het Istrië rijk is. Je hoort het al – als je goedkoop naar Kroatië wil, en je gaat kamperen bij een van onze speciaal geselecteerde campings, hoef je je absoluut niet te vervelen.

 

Wat kost kamperen op een camping van Easyatent?

De campings van Easyatent zijn stuk voor stuk erg luxe, en hebben een prachtige ligging. Van zonaanbidder tot avonturier, iedereen kan hier terecht. En daarvoor hoef je echt niet diep in de buidel te trekken. De prijzen liggen, zoals overal in Oost-Europa, een stuk lager dan we in Nederland gewend zijn. Dat betekent dat je veel waar krijgt voor je geld. Zeker als je een tent opzet, ben je goedkoop uit. Je kunt dan rekenen op bedragen die beginnen bij €10 per dag voor één kleine tent. Onze kampeerplaatsen bieden alle gemakken die je ook op een luxe resort zou hebben. Voor liefhebbers van glamping is er zelfs de mogelijkheid om een eigen toilet en badkamer bij de tent te krijgen. Dat maakt het de dit een perfecte manier om voor weinig geld het land te ontdekken, alleen of met het hele gezin. Wil je goedkoop naar Kroatië? Boek dan een goedkoop vliegticket en ga op zoek naar een mooie camping. Je houdt er ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie aan over.

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle