• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Geniet van een onvergetelijke vakantieGeniet van een onvergetelijke vakantie

Gezinscamping Kroatië

De leukste gezinscamping in Kroatië vind je bij Easyatent!

Met je voeten omhoog genieten in de Kroatische zon, terwijl je kinderen zich vermaken met leuke activiteiten. Voor veel ouders klinkt dat als dé ideale vakantie. En dat is niet zo vreemd, want iedereen wil op vakantie tot rust komen. Ben jij opzoek naar een leuke gezinscamping in Kroatië waar niet alleen jij, maar ook je kinderen tot rust komen? Maak kennis met de campings van Easyatent!

Samen genieten

Als ouder wil je niet alleen zelf een fijne tijd op de camping hebben. Je vindt het misschien nog wel belangrijker dat jouw kinderen het naar hun zin hebben tijdens de vakantie. Jouw kinderen moeten lekker kunnen spelen op de camping en vakantievriendjes kunnen maken. Maar je wilt daarnaast natuurlijk ook wat quality time samen met je gezin. De ideale gezinscamping in Kroatië vind je bij Easyatent. Deze gezinscampings zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassen. Als de vakantie voor de kinderen geslaagd is, is deze automatisch ook voor de ouders geslaagd.

Gezinscamping in Kroatië van Easyatent

De leukste gezinscamping in Kroatië van Easyatent is de ruim opgezette camping Laterna. De gezinscamping beschikt over twee prachtige zoetwaterzwembaden. Wil je liever in de frisse Adriatische Zee zwemmen? Dat is geen enkel probleem want de gezinscamping is direct aan zee gelegen. De camping grenst aan een opgespoten zandstrand. Zo kun jij niet alleen in de zwembaden, maar ook in de zee genieten van waterpret. De gezinscamping heeft een schitterende ligging in een bosrijke omgeving, je bevind je dus midden in de natuur tussen de eiken- en dennenbomen. Hierdoor ervaar jij samen met je gezin het échte kampeergevoel in Kroatië.

Een andere populaire gezinscamping in Kroatië is camping Veštar. Op deze camping vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie onder de zon. Het is een veilige camping met een ondiepe baai. Ideaal als jij samen met je gezin er op uit wilt trekken naar het strand. Op deze gezinscamping vind je alle rust en ruimte waar je naar opzoek bent. De gezinscamping in Kroatië is gelegen in een prachtige omgeving waar je kunt fietsen of wandelen. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek. Waar wacht je nog op? Geniet samen met je kinderen op gezinscamping Veštar van een heerlijke vakantie.

Camping Amarin is dé gezinscamping in Kroatië waar jij naar opzoek bent. Deze gezellige gezinscamping beschikt over drie mooie zwembaden. In één van deze zwembaden heb je zelfs uitzicht op het pittoreske stadje Rovinj! In de omgeving vind je allerlei zand-, rots- en kiezelstranden. Het is dé perfect gezinscamping voor een leuke vakantie in Kroatië.

Wil jij tijdens je vakantie in Kroatië liever naakt recreëren met je gezin? Kies dan voor camping Ulika Naturist. Deze kledingloze camping biedt animatie voor jong en oud. Zo kun jij samen met gezin lekker zwemmen in het zoetwaterzwembad of strandvolleyballen!

Met Easyatent op vakantie

De leukste gezinscamping in Kroatië vind je bij Easyatent. Op onze campings kun jij samen met je gezin allerlei leuke activiteiten ondernemen. Onze gezinscampings hebben een prachtige ligging op de mooiste plekjes van Kroatië. Zo geniet je niet alleen op de camping, maar ook in de bruisende toeristische stadjes van een onvergetelijke vakantie. Ontdek vandaag nog jouw geschikte gezinscamping in Kroatië op de website! Bij vragen kun je gerust contact opnemen met ons boekingsexperts.