• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Familiecamping Kroatië

Vele activiteiten, bezienswaardigheden en uitjes: genoeg te doen!

Het kan lastig zijn om elk jaar een vakantiebestemming te vinden die geschikt is voor het hele gezin, maar op een familiecamping in Kroatië heb je werkelijk alles bij de hand. Bij Easyatent vind je de beste campings van heel Kroatië. Met voldoende activiteiten, bezienswaardigheden en mogelijkheid tot avontuurlijke uitjes, is hier voor iedereen genoeg te doen. In het westen van Kroatië, in de streek Istrië, hebben wij de beste campings voor jouw gezin geselecteerd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Alle voordelen van een familiecamping in Kroatië

Familiecampings zijn in Kroatië overal te vinden, verdeeld over het hele land. Maar in Istrië zijn de mooiste, ruim opgezette campings gelegen. Kroatië heeft als vakantieland voor gezinnen veel te bieden. De zee en het strand is altijd in de buurt, dus voor zonaanbidders is een dagje op het strand liggen altijd een optie. Gezinsleden die geïnteresseerd zijn in geschiedenis hebben genoeg te zien, want de Romeinen, de Grieken, de Turken en de Venetianen hebben hier allemaal hun sporen achtergelaten. En wie een avontuurlijke wandeling wil maken, kan het binnenland intrekken. Daar vind je bergen, grotten, rivieren en rijke bossen. Dacht jij nog dat het lastig was om een vakantie met het hele gezin te vinden, waar iedereen het naar zijn zin heeft?

Waarom kamperen op een familicamping van Easyatent?

Kamperen is de perfecte manier om als gezin samen tot rust te komen en van elkaars gezelschap te genieten. Voor een familiecamping in Kroatië ben je bij Easyatent aan het juiste adres. Onze campings zijn niet alleen luxe, maar ook ingericht op gezinnen. Zo is er voor de kleintjes altijd iets te doen: er worden bijvoorbeeld speelochtenden georganiseerd, of er zijn andere activiteiten. Voor de oudere kinderen zijn er disco’s, films en toneelstukken en natuurlijk kun je altijd midgetgolven, zwemmen, klimmen, winkelen en uit eten. Onze familiecampings organiseren ook excursies voor het hele gezin: zo kun je leren paardrijden of duiken. Onze campings zijn ruim opgezet, zodat iedereen goed de ruimte heeft om tot rust te komen aan het einde van de dag.

Wat kost een familiecamping aan de Kroatische kust?

Kamperen heeft veel voordelen. Een daarvan is de lage prijs. Je kunt bij ons al een boeken voor prijzen die beginnen bij €10 per nacht. Nu zal dat voor een grotere tent, meerdere personen en een auto meestal wat meer zijn, maar kamperen in Kroatië kost relatief weinig. Kies je voor een van onze campings aan de Adriatische zee, dan zijn deze vaak gegrensd aan een stuk strand met ondiep water waar kinderen veilig naar hartenlust kunnen spelen. Zo dicht bij de zee voor zo’n laag bedrag is natuurlijk een onmisbare ervaring. Boek daarom nu je familiecamping in Kroatië en jouw gezin zal een vakantie meemaken waar nog vaak over gepraat zal worden.