Camping in Rovinj

De mooiste campings van Kroatië vind je bij ons

Met een camping in Rovinj maak je altijd een goede keuze en ben je verzekerd van een heerlijke vakantie, ongeacht waar je naar zoekt en wat je belangrijk vindt. Het charmante stadje Rovinj is gelegen aan de westkust van het prachtige schiereiland Istrië. Een uniek stukje Kroatië. Dat geldt zeker voor deze oude kuststad waar de Kroatische authenticiteit is overgoten met een Italiaans sausje. Hier kun je genieten. Van prachtige architectuur, cultuur, heerlijke stranden, lekker eten en al het andere wat je in een vakantie zoekt. Wanneer je een plek op een camping in Rovinj boekt bij Easyatent, weet je zeker dat je bovendien vakantie viert op een topcamping in een prachtige accommodatie.

Wij hebben de ideale camping in Rovinj voor jou

Of je nu behoefte hebt aan rust, vertier voor het hele gezin, gastronomisch genieten, stappen, ontdekken of dat je lekker de natuur in wilt: het kan allemaal in Rovinj en wij hebben altijd de ideale camping in Rovinj voor jou, inclusief passende, luxe accommodatie. Kamperen kan in vele vormen. Bij ons is glamping standaard. Of je nu gaat voor een luxe glamping tent of een mobile home: altijd combineer je het heerlijke buitengevoel van kamperen met comfort en luxe.

 

Onze campings in Rovinj

Camping Amarin is de ultieme gezinscamping. De camping is direct aan het strand gelegen, heeft alle faciliteiten om het kinderen naar hun zin te maken en je kunt accommodatie in een moderne, luxe en gloednieuwe bungalowtent boeken. Fraaie nieuwe bungalowtenten vind je ook op Camping Veŝtar. Ook deze rustige, schaduwrijke camping is ideaal voor kinderen, ondermeer dankzij de aanwezigheid van een spectaculair zwembad. Ook Camping Polari is voorzien van fraaie nieuwe accommodaties. Wil je maximaal van de omgeving en de natuur genieten, dan is dit de camping in Rovinj voor jou. De camping is gelegen aan een mooie, rustige baai met prachtig water, ligt op slechts drie kilometer van de stad en biedt je toegang tot fietspaden langs de kust zodat je fantastische fietstochten kunt maken.

 

Ontdek het prachtige stadje Rovinj

Rovinj bevond zich ooit op een eiland. In 1763 werd het eiland met het vasteland verbonden. Zo ontstond een schiereiland. Rovinj kent een interessante mix van culturen en invloeden. Meer dan 80% van de inwoners is Kroatisch, maar voor een gedeelte van de inwoners is Italiaans de moedertaal. Ook vind je grote groepen Roma en Albanezen in de stad. Rovinj is een prachtig stadje om doorheen te wandelen. Je kunt je hier prima vermaken op gezellige terrasjes en authentieke restaurants. Mocht je meer van de omgeving willen zien, dan kan dat zeer eenvoudig. Per fiets kun je de kustlijn en omringende plaatsjes verkennen, maar ook met de trein zijn uitstapjes verrassend eenvoudig te maken. Rovinj is over het algemeen niet duur, waardoor je ook met een bescheiden budget heerlijk kunt genieten.

 

Boek jouw camping in Rovinj bij ons en je hebt gegarandeerd een topvakantie. Heb je vragen, wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale camping en accommodatie.

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle