• De beste campings van KroatiëDe beste campings van Kroatië
  • Vaste lage prijzenVaste lage prijzen
  • Persoonlijke servicePersoonlijke service
  • Luxe en comfortLuxe en comfort
  • Gegarandeerd een topvakantieGegarandeerd een topvakantie

Camping Kroatië aan zee

Campings op loopafstand van het strand: bekijk ze hier!

Ben jij op zoek naar een camping in Kroatië aan zee, dan heb je geluk. Bij Easyatent vind je de beste campings in Istrië, de meest westelijke provincie van Kroatië. Van onze luxe campings kun je direct naar het strand lopen en daar de dag doorbrengen, om vervolgens via de speeltuin naar het restaurant te gaan. Kamperen is hier heerlijk: het klimaat is zacht, de natuur is prachtig, en de zee en het strand zijn schoon en relatief rustig. Op deze campings kan het hele gezin zich bovendien vermaken. Midgetgolf, zwemmen, georganiseerd entertainment, paardrijden: er zijn voldoende activiteiten, en er is voor ieder wat wils. Als je er niet van houdt in een hotel te zitten op vakantie, maar als je toch hetzelfde gevoel wilt krijgen als wanneer je een resort bezoekt, dan is een camping in Kroatië aan zee de ideale oplossing.

Op een camping in Kroatië aan zee met je gezin

Voor gezinnen is kamperen erg geschikt, en bovendien heel goed betaalbaar. Wil jij samen met z’n allen een onvergetelijke vakantie meemaken? Bij Easyatent vind je kindvriendelijke campings in Istrië, met speeltuintjes, ondiepe zwembaden, entertainment en voldoende activiteiten. Je kinderen kunnen er leren paardrijden, duiken of windsurfen. En als het slecht weer is – wat in Kroatië erg weinig voorkomt – dan zijn er ook binnen voldoende dingen te doen. De stranden zijn wit, en er is voldoende ondiep water waar de kinderen veilig kunnen spelen. Zet je tentje op, of huur een caravan of een bungalow. Waar jouw gezin ook van houdt, onze campings in Kroatië hebben alles dat je nodig hebt.

Ontdek het land vanuit de camping bij de zee

Kamperen geeft veel vrijheid. Dat maakt het voor veel mensen een aantrekkelijke optie. Wat is er mooier dan vanuit een mooie camping het land ontdekken? Zo zie je Kroatië van een andere kant te zien, leer je nieuwe mensen kennen en maak je de avonturier in jezelf wakker. De campings van Istrië liggen langs de kust van het schiereiland Istrië, in het westen van Kroatië. De streek is vol bezienswaardigheden. Wandelend of fietsend kun je vanuit de camping het landschap verkennen, of een van de leuke kuststadjes bezoeken. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen als je een plek op een camping bij ons boekt.

Glamping aan de zee in Kroatië

Houd je van het idee om op een camping in Kroatië aan zee te staan, maar wil je toch niet inleveren op luxe? Geen zorgen: ook in Kroatië is glamping helemaal hip. Hier heb je de mogelijkheid om een zeer luxe tent te huren, vaak met keuken, zitplek, jacuzzi, airconditioning en je eigen toilet en badkamer. Dat scheelt, als je niet met je wc-rolletje over het kampeerterrein wilt lopen. Toch blijft het campinggevoel behouden: je slaapt nog steeds onder een zeil. De campings van Easyatent zijn stuk voor stuk erg luxe, en bieden de mogelijkheid om te kamperen zonder de ongemakken die je daar misschien mee associeert.