Kies uw periode
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Bungalowtent

6 personen

Camping Vestar

Lekker luxe kamperen in onze bungalowtent

Ben je op zoek naar een luxe kampeerervaring met het hele gezin, maar wil je wel graag vanuit een tent van de vakantie genieten? Dan is onze bungalowtent echt iets voor jou! Met veel leefruimte en de nadruk op praktische luxe, is deze bungalowtent standaard ingericht voor vijf personen. Er zijn meer stoelen en servies aanwezig, zodat je gasten bij je tent kunt ontvangen. Wanneer je met zes personen komt, wordt er door ons een extra bed in één van de slaapcabines toegevoegd.

 

De inventaris bestaat zowel uit plastic als glas/steen. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de kinderen iets breken en kun je je eigen koude biertje toch uit een echt glas nuttigen. Kamperen blijft natuurlijk wel kamperen, maar wij doen altijd ons uiterste best om te voorzien in jouw vakantiebehoeften. Daarom bieden we een koelkast met groot vriesvak, metalen opbergkast, stevige bedden met goede matrassen, twee ligbedden, twee klapstoelen en vier kuipstoelen. Dekens, kussens, huishoudlinnen en handdoeken dien je zelf mee te nemen.

 

Het is mogelijk om een babypakket te huren bij ons. Dit pakket bestaat uit een veilig kinderbedje en een stevige kinderstoel.

 

Indeling Bungalowtent

Kenmerken Bungalowtent
Hoewel de accommodaties van Easyatent maatwerk zijn, hebben ze één gemene deler: de praktische functionaliteit staat altijd voorop. Dat betekent een accommodatie in de natuur, waarin zorgeloos geleefd mag worden en waar je kunt rekenen op persoonlijke service van onze campingmedewerkers. Buitengewoon Genieten!
Slapen
1 x Tweepersoonsbed
3 x Eenpersoonbed
Diversen
Vliegenmepper
Asbak
Spiegel
Vuilnisemmer
Metalen opbergkast
Toiletemmer
Tentkapstok
Bij te boeken
Babypakket
Huisdieren
Wonen
2 x Klapstoel
4 x Kuipstoel
2 x Ligstoelen
Parasol met voet
Verlichting: binnen+ buitenlamp
Elektriciteitsunit, 3 aansluitingen
Keuken
Maatbeker
Thermoskan
Rasp
Dienblad
Meerdere voorraadbussen
Koffiemachine
Emmer + jerrycan
Koekenpan
Pannenset
Afwasteil + afdruiprek
Wasrek + knijpers
Bier- en wijnglazen van glas
Brood- en schilmes
Koelkast met vriesvak
Schaar
Kurkentrekker
Gasfornuis
Vergiet
Keukenhulpen (plastic)
Kaasschaaf
Servies voor 6 personen
Schoonmaken
Bezem
Stoffer en blik
Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle