Safaritenten

Safaritenten

Glamping in Kroatië

Een glampingvakantie in een luxe safaritent

Ben je op zoek naar glamping in Kroatië? Glamorous kamperen, kortweg glamping, combineert de luxe van een hotel met de natuurlijke vrijheid van een campingvakantie. Heerlijk buiten in de natuur slapen zonder afstand te doen van alle moderne gemakken. Onze glampingtenten in Kroatië zijn compleet ingericht met sfeervolle keuken, comfortabele bedden en, wanneer je de safaritent XXL boekt, zelfs voorzien van eigen sanitair. Dat betekent dus geen gesleep met kampeerspullen, geen gedoe bij het opzetten van de tent en geen wc-rol onder je arm. Wat je wel krijgt? Een vakantie in de milde Kroatische buitenlucht, middenin de schitterende natuur op de beste campings in de omgeving. Zo vertoef je op de camping in ultieme luxe, terwijl je geniet van de sfeer op de camping. De glampingtenten bevinden zich in een bosrijkgebied, waar je veel privacy hebt. Rondom de glampingtent heb je genoeg ruimte, zodat je helemaal tot rust kunt komen. Glamping in Kroatië doe je bij ons. Easyatent is niet voor niets de glampingspecialist in Kroatië.

Glamping in Kroatië biedt alles wat je zoekt

Nadat Kroatië zo’n vijftien jaar geleden sterk aan populariteit begon te winnen onder vakantiegangers, is het inmiddels voor talloze mensen hét vakantieland bij uitstek geworden. Dat is begrijpelijk, want dit prachtige land aan de Adriatische zee is werkelijk van alle markten thuis. Alles wat men zoekt in een glampingvakantie, vind je hier.

Voor veel Nederlanders is het weer op de vakantiebestemming van doorslaggevend belang. In dat opzicht zit je met glamping Kroatië wel goed: de kust kenmerkt zich door een heerlijk mediterraan klimaat met zeer veel zonuren. Natuurlijk kunnen ook wij het weer niet beheersen, maar wanneer je – zeker in de zomer – hier jouw vakantie boekt, ben je vrijwel altijd gegarandeerd van warme temperaturen en dagen vol zonneschijn.

De veelzijdigheid van het land

Kroatië is niet voor niets een populaire vakantiebestemming geworden: het land is bijzonder allround. Je vindt er alles, van prachtige stranden tot woeste rotspartijen en uitgestrekte binnenlanden. Liefhebbers van cultuur komen aan hun trekken in de vele historische steden en dan is er natuurlijk nog de keuken. De Kroatische keuken kent mediterrane invloeden, gecombineerd met authentieke gerechten en tradities. Of je nu een liefhebber bent van strandvakanties, graag er op uitgaat om mooie steden te ontdekken, wilt genieten van de natuur of elke dag heerlijk wilt eten en drinken: alles is mogelijk. Of je nu alleen, met z’n tweeën of een gezin op vakantie gaat: je vindt altijd wat je zoekt en meer. Van paradijselijke rust tot vermaak voor kinderen en een bruisend nachtleven.

Authenticiteit én luxe

In zo’n heerlijk land wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten. De manier bij uitstek om dit te doen, is glamping: kamperen in een luxe tent die voorzien is van alle gemakken. Glamping in Kroatië is heerlijk: je krijgt dat authentieke campinggevoel, maar geniet daarnaast van alle ruimte, goede bedden en zaken als een volwaardige keuken. Deze vakantie is voor iedereen geschikt. Mensen die voorheen altijd in een gewone tent sliepen, genieten nu van de gemakken van een glamping tent, terwijl ze nog helemaal één zijn met de natuur. Mensen die voorheen alleen in een hotel of appartement vakantie wilden vieren, ontdekken nu dat glamping hen hetzelfde comfort biedt, maar dan met veel meer authenticiteit en gezelligheid.

Kies uit de elf beste campings

Kortom: dit is een vakantie die je moet ervaren. Ervaar glamping in Kroatië. Bij ons kun je kiezen uit elf van de beste campings van Kroatië, dus er is altijd een camping die bij jouw wensen past. Onze luxe tenten zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien.