Mobile homes

Mobile homes

Mobile home in Kroatië: het ultieme gemak

Lekker genieten in luxe

Onze ruim opgezette mobile homes in Kroatië zijn van alle praktische gemakken voorzien en zijn de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie. Je hoeft slechts je kleding mee te nemen van thuis en de vakantie kan direct van start gaan. Je hebt namelijk je eigen douche, toilet, een grote koelkast met een apart vriesvak en de mobile home is zelfs uitgerust met airconditioning.

Mobile home bij Easyatent

Ben jij opzoek naar een mooie accommodatie op een leuke camping in Kroatië? Kies dan voor een mobile home bij Easyatent. Een mobile home is een luxe stacaravan die van alle gemakken is voorzien. Mobile homes zijn in tegenstelling tot gewone stacaravans veel uitgebreider ingericht. Tegenwoordig zijn veel kampeerders opzoek naar luxe. Een mobile home biedt in dat geval een goede uitkomst. Maar welke faciliteiten biedt een mobile home? En waarom zou je kiezen voor een luxe mobile home, als je ook kunt verblijven in een stacaravan?

Op onze campings vind je diverse mobile homes, de één nog luxer dan de ander. Zo beschikken een aantal accomodaties over eigen sanitaire voorzieningen zoals een douche en toilet. Daarnaast zijn de meeste mobile homes van Easyatent voorzien van airconditioning en een koelkast inclusief vriesvak. Iedere keuken is voorzien van het nodige keukengerei en een magnetron en koffiezetapparaat. Ontbijten, lunchen en dineren in je eigen mobile home is hierdoor geen enkel probleem. Door de degelijke en comfortabele meubels kun je tijdens je vakantie in Kroatië lekker ontspannen.

Veelzijdige mobile homes

Onze mobile homes hebben een prachtige ligging op onze campings in Kroatië. De meeste accommodaties hebben een ruime veranda, waar je samen met je vrienden of familie heerlijk kunt vertoeven. Op het terras vind je een uitgebreide set met tuinmeubilair; er is plek voor iedereen. Het grootste voordeel van een mobile home is dat de accommodatie van alle gemakken is voorzien. Hierdoor hoef je weinig spullen van thuis mee te nemen naar de accomodatie. Mobile homes zijn sfeervol ingericht, zodat jij het ultieme vakantiegevoel ervaart. Het is dé plek om echt even tot rust te komen!

Kamperen in Kroatië doe je in een luxe mobile home van Easyatent. Samen met je vrienden of familie beleef je zo een heerlijk vakantie onder de Kroatische zon. Wil je vakantie vieren in één van onze mobile homes of wil je meer weten over onze gezellige campings? Neem dan contact op of laat je informeren op de website!