10 lekkere restaurants in Istrië

Voor elke dag een ander gerecht!

Denk je aan Istrië, dan denk je vaak aan vis en varken. Maar wist je dat je er ook heerlijk kunt genieten van "home made" gnocchi? Vele traditionele gerechten waarbij je als afsluiting vaak de grappa van de streek krijgt. Zeker het proberen waard!

Lekker eten in Istrië

1. Konoba Daniela; Veleniki,
De specialiteit van dit restaurant is het tartaar. Als vooraf of als hoofdgerecht wordt dit bij je aan tafel voorbereid. Met alle kruiden en specerijen op een karretje word het een heerlijk gerecht waar je voor terug wilt komen.

 

 

2. Restaurant PizzaBar Rimini; Funtana,
“Het restaurant en pizzeria RIMINI bij Danijel in Funtana is een familiebedrijf met grote porties, eerlijke prijzen en een gemoedelijke sfeer. Het is erg populair bij gasten.”

 

 

3. Konoba Kod Luce; Vrsar,
De black gnocchi met garnalen, kersentomaten en Parmezaanse kaas die “home made” is, is één van de traditionele gerechten die dit restaurant voor je klaar maakt. De familie runt het restaurant met hart en ziel, is gastvrij en altijd in voor een grapje.

 

 

4. Restaurant Marina Ive; Funtana,

"Restaurant Marina" IVE " is door een familie gerund restaurant, gelegen in de vissers- en zeilhaven van Funtana, Istra. Als u op zoek bent naar een lekkere verse vis, bereid met zorg en lokale ingrediënten, dan bent u hier op de juiste plek. Tal van Istrische gerechten zoals pasta met truffels en / of Istrisch rundvlees voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.

 

 

5. Restaurant Grill Rimini; Vrsar,
Lekker buiten zitten en heerlijk genieten van nieuwe gerechten van de grill kun je hier doen bij Rimini Vrsar. De eigenaar serveert voor, tijdens en na het eten de traditionele kruskovac waar je naar kunt blijven verlangen.

 

 

6. Restaurant Goran; Vrsar,

Restaurant Goran is een familierestaurant en bevindt zich op: Brostolade 120, Vrsar 52450. Het is in gebruik sinds 1994 en is het hele jaar door geopend. De keuken is mediterraan, traditioneel en staat bekend om zijn grillgerechten.

 

 

7. Restaurant Gradina Grill; Gradina,
Als je van een heerlijk stuk vlees houdt kun je hier de voortreffelijke T-Bone steak bestellen. Een heerlijk lap vlees dei ze je laten zien voordat het de grill op gaat. De bediening is netjes, vriendelijk en behulpzaam.

 

 

8. Pizzeria Da Sergi; Rovinj,
In de oude stad van Rovinj vind je vele romantische restaurants waar je vis, zeevruchten en andere lokale specialiteiten kunt eten. De pizza's van Da Sergio zijn zeker de moeite waard om te proberen als je de st. Euphemia Kerk bezoekt.

 

 

9. Restaurant Kažun; Rovinj,

Dichtbij camping Amarin in Rovinj vindt je restaurant Kažun; “Mega grote pizza’s, hele gezellige mensen en een onwijs mooie omgeving, lekker ouderwets”.

 

 

10. Mexican El Pulari; Pula,
Klaar met vis en vlees en dus weer eens wat anders eten dat kan zeker in Pula! Je kunt hier bij El Pulari mexicaans eten, dus tortilla’s, burritos, taco’s, maar natuurlijk ook mexican grill. Zelfs in deze periode schenken ze Corona.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Meld je aan
Visuele controle